Кучето Меси – красива кучешка звезда от Анатомията на падането“ и добро

...
Кучето Меси – красива кучешка звезда от Анатомията на падането“ и добро
Коментари Харесай

Звездата на Оскарите се оказа кучето Меси

Кучето Меси – красива кучешка звезда от  " Анатомията на рухването “ и положително малко момче – беше толкоз добре учтив и получи лично място на Оскарите.

Седемгодишното бордър коли, което изигра поддържаща роля във френската драма на режисьора Жюстин Трие, номинирана за най-хубав филм, се настани на стол в Dolby Theatre в неделя, до момента в който търпеливо чакаше началото на представлението.

Въпреки че Триет и звездата Сандра Хюлер получиха изключителни похвали — и номинации за Оскар — за работата си по филма, спечелил Златна палма в Кан , пронизващите сини очи на Меси привлякоха вниманието на Холивуд през последната година и той ненадейно стана амулет на кино лентата на премиите, написа entartaimant weekly.

Появата на Меси на Оскарите пристигна след подправени отчети, публикувани през уикенда, показващи, че Меси може да не се появи, откакто е откраднал светлината на прожекторите на основни събития за сезона на премиите - в това число обяда на номинираните на Академията по-рано тази година.

" Големият миг беше с Били Айлиш, която се свърза с Меси за съвсем 10 минути “, сподели Лаура Мартин, треньор и притежател на Меси, в изявление за The Hollywood Reporter.

" Те се прегръщаха и галеха и в действителност имаха въодушевление. Тогава Брадли Купър се блъсна в него в коридора. Кучето отиде право при него ".

По-рано Мартин сподели пред IndieWire, че Меси е трябвало да тренира два месеца без спиране, с цел да успее да приключи сцена, в която героят му, Снууп, се свива, откакто е бил токсичен.

" Дори най-простите неща изискват доста работа “, разкри тя.

  " Трябваше да се случи на стъпки. Първо, елементарното лягане и неподвижната глава. След това работихме върху повдигането на главата и просто да я оставим да падне обратно без опозиция. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР